Vragen of opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen over je aanvraag, wijziging of stopzetting? Of wil je nog extra informatie voordat je een toeslag aanvraagt? We beantwoorden je mail zo snel mogelijk op info@jouwtoeslag.info. Wil je je huurcontract nasturen, dan kan dat als bijlage naar huurcontract@jouwtoeslag.info.

De meest gestelde vragen vind je hier:

Wat is de toegevoegde waarde van jouwtoeslag.info?
Jouwtoeslag.info is jouw eigen belastingadviseur, maar dan op internet in plaats van in een duur kantoor. We maken het mogelijk om zonder DigiD toeslagen aan te vragen. Daarnaast controleren we alle aanvragen met elektronische checks én de ervaring van onze experts. Daardoor halen we nogal eens foutjes uit aanvragen en nog belangrijker, we zorgen ervoor dat je alle toeslag krijgt waarop je recht hebt! Je loopt dus geen toeslag mis en er is ook geen risico meer op grote terugbetalingen na afloop van het jaar.

Is jouwtoeslag.info gratis?
Nee, we rekenen eenmalige administratiekosten van € 39,50.

Kan ik mijn aanvraag, wijziging of stopzetting bij jullie annuleren?
Ja hoor, dat kan binnen 14 dagen nadat je die bij ons hebt ingediend. Stuur even een mailtje met daarin het kenmerk van je aanvraag en we sturen je een bevestiging van de annulering per e-mail.

Staat je vraag er niet bij? We zijn telefonisch te bereiken op 0186 745 333 tijdens kantooruren. We nemen de tijd om je vraag goed te beantwoorden. Daardoor kan er een wachttijd zijn van een aantal minuten. Wil je niet wachten, mail ons dan even op info@jouwtoeslag.info.

Jouwtoeslag.info
Pesetastraat 46
2991 XT Barendrecht
0186-745333


KvK: 55054625
Btw-nummer: NL851547953B01
info@jouwtoeslag.info